website design templates


CAR PAINT

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА АВТОБОЯДЖИЙСКИ И ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

CarPaint

ЗА НАС

„Кар Пейнт“ ЕООД е специализиран сервиз за автобояджийски и тенекеджийски услуги, основан през 2008 г.

•   Фирмата разполага с 10 души квалифициран персонал, обучен във водещи учебните центрове по авторепаратура на Max Meyer, Sikkens и други.

•    С цел улесняването на нашите настоящи и бъдещи клиенти, „Кар Пейнт“ ЕООД e доверен сервиз на ЗАД "Армеец", ЗАД "ДЗИ", Дженерали Застраховане АД, ЗАД „Булстрад".

УСЛУГИ

Автобояджийски и тенекеджийски услуги

1

Сервизът е оборудван със съвременна техника за отстраняване на щети на леко и средно увредени леки автомобили, джипове и микробуси. В оборудването на сервиза се включват най-висок клас бояджийски пистолети DeVilbiss и Sata, бояджийска камера, електрически инструменти за обработка на марките Festool и Rupes, стенд за разпъване на катастрофирали автомобили CHIEF AUTOMOTIVE - USA и др.

2

Сервизът разполага с микс машина MaxMeyer (PPG) с водоразтворими бои и висококачествени консумативи и материали от доставчици като MaxMeyer, 3М, Glasurit.

3

Извършваме и автомонтьорски услуги, като ремонт ходова част, смяна радиатори и други свързани с отсраняване на щета причинена от ПТП.

Гаранция

Нашите клиенти получават неограничена гаранция на извършените от нас услуги, а също така имат възможност да се възползват от услугата „заместващ автомобил“ или от такъв в условията на „rent-a-car”.

© Всички права запазени 2020  | Кар Пейнт ЕООД  |  Изработка ФиУеб ЕООД